Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου 2010

τι γίνεται όταν παπαγαλίζεις για ώρες; (40 μον)

ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΚΙΜΑΣ'τους πρόσφυγες μάστιζαν ο τύφος, η γρίπη και ο πυρετός.
τους πρόσφυγες μάστιζαν ο τύφος, η γρίπη και ο πυρετός.
ο τύφος, η γρίπη και ο πυρετός
ο τύφος, η γρίπη και ο πυρετός
.
.
.
ο γρίπος, η τύφη και ο πυρετός
ο γρίπος, η τύφη και ο πυρετός''...ο μικροοργανισμός αυτός θα πρέπει να ανιχνεύεται στους ιστούς και στα υγρά του ασθενούς.
...ο μικροοργανισμός αυτός θα πρέπει να ανιχνεύεται στους ιστούς και στα υγρά του ασθενούς.
...ο μικροοργανισμός αυτός θα πρέπει να ανιχνεύεται στους ιστούς και στα υγρά του ασθενούς.
.
.
.
...ο μικροοργανισμός αυτός θα πρέπει να ανιχνεύεται στους υγρούς και στα υγρά του ασθενούς.
...ο μικροοργανισμός αυτός θα πρέπει να ανιχνεύεται στους υγρούς και στα υγρά του ασθενούς.'
'συνηρημένα σε -οω, -ω
(δουλόω) δουλώ, δουλοίς, δουλοί, δουλούμεν, δουλούτε, δουλούσι
δουλώ, δουλοίς, δουλοί, δουλούμεν, δουλούτε, δουλούσι
δουλώ, δουλοίς, δουλοί, δουλούμεν, δουλούτε, δουλούσι
.
.
.
λουδώ, λουδοίς, λουδοί, λουδούμεν, λουδούτε, λουδούσι
λουδώ, λουδοίς, λουδοί, λουδούμεν, λουδούτε, λουδούσι
λουδώ, λουδοίς, λουδοί, λουδούμεν, λουδούτε, λουδούσι'ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΟΧΙ ΑΛΛΟ

ΒΒ, σε απεχθάνομαι που καρφώνεις τους καθηγητές που κάνουν ιδιαίτερα. Στη τελική, κι εσύ χημικός σπούδασες κ κάνεις όλα τα άλλα μαθήματα εκτός χημείας.
Και σε μισώ που κάρφωσες και τον αγαπημένο μου μαθηματικό. Να σου πέσουν τα δόντια κ να μη ξαναπατήσει παιδί στο φροντιστήριό σου.


Luthien..
υπάρχουν ειδών ειδών μπάτσοι.
το παιδί του αγρότη, που παλεύει με 1200 να ταϊσει οικογένεια, κ αυτός που το'χε ψώνιο να γίνει μπάτσος, όπως τ'αγόρια της σειράς μου στο δημοτικό. Που ήθελαν να γίνουν μπάτσοι γιατί νόμιζαν ότι θα κυνηγάνε κλέφτες και τον Ευλογητό από την Λάμψη. (στη Λάμψη ήταν ή στο Καλημέρα Ζωή? :/ νταμιτ. θα ρωτήσω τη γιαγιά.)
Όπως ένα άλλο παιδί αγρότη, που ξέρω πολύ καλά, που για να τα φέρει βόλτα κ να μεγαλώσει δυο παιδιά, πήγε κ έγινε μπάτσος. Παιδί αριστερού! Που δε γνώρισε πατέρα επι χούντας. Που δεν ήξεραν αν ζει ή αν πέθανε εκεί που τον είχαν στείλει εξορία.
Αλλά και όπως ένα άλλο παιδί, 18 χρονών που όταν το ρωτάς τι θέλει να γίνει, και λέει 'μπάτσος'. Για να πατάει, λέει, τους αλλοδαπούς στο κεφάλι.
Ο πρώτος κοπ, σε σχετική συζήτηση μαζί του, λέει ότι όντως τους κάνουν κάτι σαν μινι-πλύση εγκεφάλου στην εκπαίδευση. Χωρίς να θέλω να δώσω ελαφρυντικά... Αλλά και το σύστημα από πίσω είναι -ακόμα- φασιστικό κτλ.
Τα σκηνικά που ακούω, ιστορίες από τα τμήματα της περιοχής, είναι πολύ χειρότερα από βρισίδια κ σούρσιμο αλλοδαπών στα τμήματα. Πολύ χειρότερα....
Και στη σύντομη ζωή μου, ποτέ δεν ένιωσα χειρότερη κάψα, τέτοια θολούρα, όπως αυτή που με πιάνει κάθε φορά που βλέπω ή ακούω εθνικιστή, ρατσιστή, ακροδεξιό. +αυτούς που λένε ότι δεν είναι, που επιμένουν ότι δεν είναι, αλλά οι αντιλήψεις τους δεν απέχουν και πολύ.
Πιστεύω ότι ο κόσμος δε μπορεί να αλλάξει σε τίποτα. Ο άνθρωπος γεννήθηκε από μόνος του ένα λάθος, γεμάτο ελαττώματα. Σε καμία περίπτωση ούτε θα πίστευτα ότι μπορούσα, ούτε θα προσπαθούσα να τον αλλάξω. Όμως δε σκοπεύω να μείνω άπραγη σε αυτά. Δε μπορώ να τα ανεχτώ, δε μπορώ να κάνω αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: